1st Segmen Cik Hawa : Pencarian Follower Bawah 1000

GF Sepet
Mentang2 kawan punya jadi sepet join la.. nak bagi sokongan untuk dia :).. nak join? jom klik gambar bawah ni..


Syarat-Syarat yang korang kene ikut.. x banyak pon..
1) Follow Blog Cik Hawa
2) Copy Banner tu Letak kat Entry korang..
3) Tag kawan-kawan korang kalau korang nak tag ( Tak penting pon )
4) Letak LINK ENTRY korang kat kotak komen, ingt ! bukan link BLOG tau !
5) Tarikh tutup :: 16 JULAI 2012.. Tamat Jam 11:59pm
Mangsa tag
ceritera Akid \
/ KIDZ
Ni aku tulis sendiri tau.. bukan orang yang buat blog aku ni.. i mean yang tengah buat segmen atas ni la tlong bt blog kat aku.. hehehe..

6 comments:

Nur Adilla Shahirah said...

Dari segmen sama. done follow you. follow me back :)
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

Anje Fara said...

salam.. join segmen yg sama :)

done follow kamo.. if u done mind, follow back okey.. :)

http://thegirlneversleep.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

kekapas berceloteh said...

done folow!

Salasiah Ammar said...

join jugak huhu

http://salsabilahammar.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

Momo said...

singgah sini kawan..:)

izzati_bloging said...

singgah~~~
pelik tapi benar.. kanape nama blog awak mcmtu eyh?? =)
http://izzatijer.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html
dari segmen yg sama~~